CertiLearn biedt professionele trainingen en certificeringen aan, met een focus op veiligheid en vaardigheidsontwikkeling op de werkplek. Ons aanbod omvat onder andere BHV-trainingen, VCA-certificeringen en heftruckcertificeringen. Klik hier om ons actuele aanbod te bekijken.
Je kan je eenvoudig inschrijven voor een opleiding bij CertiLearn door contact met ons op te nemen. Wij zullen dan in overleg met jou een beschikbare datum en tijd afspreken waarop je de opleiding kan volgen.
Ja, de opleidingen van CertiLearn zijn erkend en voldoen aan de geldende normen en richtlijnen binnen de industrie. Onze instructeurs zijn gekwalificeerd en ervaren in het leveren van hoogwaardige trainingen.
Ja, CertiLearn biedt maatwerkoplossingen aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze maatwerkopties.
Ja, onze opleidingen zijn zowel geschikt voor individuele deelnemers als voor groepen. Of je nu een bedrijfseigenaar bent die je team wil trainen of een individu die zijn vaardigheden wil verbeteren, CertiLearn heeft de juiste opleiding voor jou. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken, en we maken vervolgens graag een prijsofferte voor een individuele training.
De geldigheidsduur van certificeringen kan variëren afhankelijk van het type certificering en de geldende regelgeving. Neem contact met ons op voor specifieke informatie over de geldigheidsduur van jouw certificering.
Ja, CertiLearn biedt ook hybride trainingen aan voor bepaalde cursussen. Dit wil zeggen dat we deels online en deels via fysiek contactonderwijs de training volgen. Deze trainingen bieden daardoor flexibiliteit en gemak voor deelnemers die niet in staat zijn om de gehele training persoonlijk aanwezig te zijn. Ook bespaart het reistijd e.d. voor werkgevers, waardoor de cursisten productiever blijven voor het bedrijf.
Na succesvolle afronding van een opleiding ontvang je vanzelf een certificaat van deelname of certificering van CertiLearn. Jij hoeft hier dus niets voor te doen. Wij regelen dit voor je. Het certificaat wordt digitaal verstrekt en kan ook worden afgedrukt indien gewenst.
Voor meer informatie over onze opleidingen, planningen, prijzen en maatwerkoplossingen kan je terecht op onze website of contact opnemen met ons. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste opleiding voor je behoeften.
Alle prijzen die wij vermelden zijn standaard exclusief BTW, tenzij anders vermeld.
Ja, er zijn voor verschillende branches subsidiemogelijkheden voor onze opleidingen. Bekijk deze pagina voor meer informatie.
Ja, de opleidingen van CertiLearn zijn in principe fiscaal aftrekbaar van de winst en je kan de BTW terugvragen. Bekijk de spelregels van de belastingdienst op deze pagina.
Staat je vraag er niet bij?
Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!