CertiLearn, expert in B2B opleidingen

CertiLearn is gespecialisserd in professionele B2B trainingen en certificeringen, met een focus op veiligheid en vaardigheidsontwikkeling op de werkplek. 

CertiLearn biedt ook maatwerkoplossingen, afgestemd op de specifieke behoeften van bedrijven en organisaties. Voor een gedetailleerd overzicht van onze diensten, verwijzen we naar onze opleidingen.

Onze missie

Onze missie is om een veiligere en meer bekwame arbeidsmarkt te creëren door middel van uitmuntende opleidingen en certificeringen. Certilearn zet zich in om up-to-date, toegankelijke en effectieve trainingen te bieden die voldoen aan de behoeften van zowel zelfstandige professionals als bedrijven.

Onze visie

Onze visie is om de beste partner te zijn in professionele opleidingen. We zetten de standaard in hoe trainingen worden geleverd en streven ernaar dat Certilearn een begrip wordt voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid in zowel leren als presteren op de werkplek.


Maatwerk opleidingen
Iedere organisatie en haar medewerkers zijn uniek, en daarom streven wij naar maatwerk. Aangezien de werkcontext voortdurend verandert, passen wij ons aan. Bij ons geen standaardoplossingen; wij luisteren naar jouw specifieke behoeften en vereisten. 

Of het nu gaat om training op maat, flexibele planningen of specifieke leerdoelen, wij staan klaar om een oplossing te bieden die perfect aansluit bij jouw situatie.

Gecertificeerde cursus aanbieder
Onze opleidingen en certificaten zijn erkend door vooraanstaande instanties. Ons team van deskundige instructeurs biedt een mix van theoretische kennis en praktijkervaring, waardoor onze trainingen inspirerend en effectief zijn. 

Of het nu gaat om BHV-trainingen, VCA-certificeringen of heftruckcertificeringen, bij CertiLearn kan je rekenen op hoogwaardige educatieve en erkende opleidingen. Wil je meer weten over ons team?
We zoeken nog instructeurs!
Deel je passie en expertise met anderen en wordt instructeur bij CertiLearn. Als instructeur bij CertiLearn krijg je de kans om jouw kennis en ervaring over te brengen op gemotiveerde deelnemers en bij te dragen aan hun professionele groei en succes. 

Sluit je aan bij ons team van deskundige instructeurs en help anderen om hun vaardigheden te ontwikkelen en certificeringen te behalen die hen voorbereiden op succes op de werkplek.