Voor ZZP-ers, MKB en grote bedrijven

Onze opleidingen zijn voor alle zakelijke afnemers. Denk aan professionals en ZZP’ers die hun vaardigheden willen uitbreiden of certificeringen nodig hebben voor carrièreontwikkeling. Het MKB tot grote industriële bedrijven die hun medewerkers regelmatig op training sturen voor veiligheidscertificeringen.

 

Gespecialiseerde opleider

Wij zijn een gespecialiseerd bureau die zeer specifiek zich heeft ontwikkeld op het geven van specifieke cursussen en trainingen. Hierdoor kunnen wij een grotere nadruk leggen op kwaliteit en de effectiviteit van onze trainingen. Onze opdrachtgevers kunnen zo profijt hebben van meetbare verbeteringen in vaardigheden en bedrijfsprestaties.

 

Maatwerk

CertiLearn onderscheidt zich door zijn unieke maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de individuele behoeften van elke opdrachtgever, in tegenstelling tot de gestandaardiseerde aanpak van grotere opleidingsinstituten.

 

Tijdsbesparing via hybride leren

Wij hanteren een hybride blended learning methodiek. Dit is een mix van online leren en contactonderwijs. Praktijktrainingen worden fysiek gegeven, terwijl theorie-trainingen effectief online kunnen plaatsvinden. Zo gaan we zo efficiënt mogelijk om met de tijd van onze cursisten.

 

Praktijkgericht

Een praktijkgerichte benadering kenmerkt onze trainingen, waarbij we de nadruk leggen op de praktische toepasbaarheid van de geleerde vaardigheden, in contrast met de theoretische focus van veel online platforms.

 

Persoonlijke aandacht

Als een kleiner bedrijf biedt CertiLearn een hoger niveau van persoonlijke aandacht en service, iets wat vaak ontbreekt bij grote opleidingsinstituten en online cursusaanbieders.

 

Concurrerende prijzen

CertiLearn biedt concurrerende prijzen. Doordat onze bedrijfsvoering modern en slim is ingericht, kan CertiLearn aanzienlijk besparen op overhead en kunnen wij deze kostenbesparingen doorgeven aan onze klanten, wat resulteert in betaalbaardere tarieven voor onze hoogwaardige trainingsdiensten.